top of page

Terug van weggeweest: Vinyasa Yoga

Op woensdag 3 november nodigen we je uit voor een kennismakingsles Vinyasa Yoga van 09:00-10:00 uur, gegeven door Ilse Lam-Dieters. Deze les is geschikt voor iedereen die wilt beginnen met Vinyasa Yoga of al eens begonnen is. De les heeft een rustige, dynamische flow en wordt gegeven vanuit een functionele benadering. Dat wilt zeggen: het gaat er meer om hoe de houdingen voelen dan om hoe het eruit ziet. Ieder lijf is welkom!


Opgeven voor de kennismakingsles doe je hier. Indien je na de kennismakingsles enthousiast bent en door wilt, bieden we een 7-weekse introductiecursus Vinyasa Yoga aan voor 77 euro.

Je leert tijdens de introductiecursus de basis van Vinyasa Yoga. Dat betekent o.a.: staande, zittende en liggende yogahoudingen waarbij je spieren sterker maakt en/of stretcht. Je doet ook voorover en achterover buigingen. Je leert de houdingen uit te voeren achtereenvolgens in een flow, synchroon met de ademhaling waardoor het zenuwstelsel tot rust kan komen en de levensenergie in het lichaam harmonie kan vinden. De les eindigt met een diepe ontspanning waardoor het zelf-helend-vermogen wordt geactiveerd.
49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


bottom of page