top of page
  • Foto van schrijverLaura

Kom naar Danskamp!

Ook dit jaar weer: Danskamp bij Cabriole! Heerlijk in de zomervakantie een ontzettend leuk, creatief, verrassend en afwisselend Danskamp voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Gedurende drie dagen worden de deelnemers ondergedompeld in een vol programma met afwisselende danslessen in de meest uiteenlopende stijlen (én met Theater & Musicalles), creatieve workshops, kunstzinnige activiteiten en natuurlijk heel veel gezelligheid. Ook als je hebt meegedaan aan vorige edities is het leuk om weer deel te nemen, we hebben ieder jaar een nieuw programma! Hier krijg je alvast een indruk van één van de Danskampen van vorig jaar. Belangrijkste informatie op een rijtje -Drie dagen van +/- 09:30-15:00 uur (laatste dag eindigt wat later i.v.m. presentatie) -Voor iedereen van 4 t/m 12 jaar (jongens en meiden, óók als je nog niet bij Cabriole op les zit) -Kosten: 159 euro per kind*

*Dit is een all-in prijs, alles wordt verzorgd: het programma, eten en drinken (dieetwens? geen probleem!) en een leuk aandenken aan het Danskamp. Handig, zo heb je er als ouder bijna geen omkijken naar! Data en aanmelden

Er zijn twee Danskampen: -Danskamp I van maandag 22 t/m woensdag 24 juli (eerste week zomervakantie) -Danskamp II van maandag 26 augustus t/m woensdag 28 augustus (laatste week zomervakantie)

Aanmelden voor het Danskamp gaat via mijn.balletschoolcabriole.nl (voor leerlingen) of via het inschrijfformulier voor niet-leerlingen. We maken groepen op basis van leeftijd, wil je graag bij een vriend of vriendin worden ingedeeld kan dat, laat dat ons dan weten.

Heb je een vraag over het Danskamp? Mail naar info@balletschoolcabriole.nl óf spreek Laura aan bij Cabriole.


149 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page