top of page

Deze zomer: danskamp

Bijgewerkt op: 23 aug. 2023

We gaan het weer doen: Danskamp bij Cabriole! Na zes succesvolle edities de afgelopen drie jaar is er ook deze zomer weer een ontzettend leuk, creatief, verrassend en afwisselend Danskamp voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Gedurende drie dagen worden de deelnemers ondergedompeld in een vol programma met afwisselende danslessen in de meest uiteenlopende stijlen, creatieve workshops, kunstzinnige activiteiten en natuurlijk heel veel gezelligheid. Ook als je hebt meegedaan aan vorige edities is het leuk om weer deel te nemen, we hebben ieder jaar een nieuw programma! Hier en hier krijg je alvast een indruk van de Danskampen van vorig jaar. Belangrijkste informatie op een rijtje -Drie dagen van +/- 09:45-15:00 uur (laatste dag eindigt wat later i.v.m. presentatie) -Voor iedereen van 4 t/m 12 jaar (jongens en meiden, óók als je nog niet bij Cabriole danst) -Kosten: 155 euro per kind*

*Dit is een all-in prijs, alles wordt verzorgd: het programma, eten en drinken (dieetwens? geen probleem!) en een leuk aandenken aan het Danskamp. Handig, zo heb je er als ouder bijna geen omkijken naar! Aanpasssing Danskamp II: we starten op donderdag en vrijdag om 09:30 uur, op zaterdag om 09:00 uur en op zaterdag is het Danskamp rond 14:00 uur afgelopen! Data en aanmelden

Er zijn twee Danskampen: -Danskamp I van maandag 24 t/m woensdag 26 juli (begin eerste week zomervakantie) -Danskamp II van donderdag 31 augustus t/m zaterdag 2 september (eind laatste week zomervakantie)

Aanmelden voor het Danskamp gaat via mijn.balletschoolcabriole.nl (voor leerlingen) of via het inschrijfformulier voor niet-leerlingen. We maken groepen op basis van leeftijd, wil je graag bij een vriend of vriendin worden ingedeeld kan dat, laat dat ons dan weten.

Heb je een vraag over het Danskamp? Mail naar info@balletschoolcabriole.nl óf spreek Laura aan bij Cabriole.


518 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page