Open, kundig & uniek

CABRIOLE ziet jou

Wie we

zijn

Cabriole is een thuis. Een klein thuis voor iedereen die dol is op dansen en bewegen - zonder leeftijdsgrens, mét een stevige dosis dansplezier.

We zijn open & eerlijk -

eigen & uniek - kundig & speels -

& we zien de leerling. 

 

We focussen ons op alle leeftijden, en dat doen we heel bewust. Voor bewegen is immers geen leeftijd nodig. We staan aangemerkt als Ster-dansschool door vakorganisatie NBDO Dansbelang, omdat we altijd met MBO en HBO gediplomeerde docenten te werken. Daarin zijn we uniek in de regio Gooise Meren. 

Naast dans- en yogalessen organiseren we ook kinderfeestjes, workshops, danskampen en -voorstellingen. Op vrije momenten is onze dansstudio beschikbaar voor verhuur. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, we denken graag met je mee!

Eigenaar

& docent

P2450315.jpg

Laura Peters

Het was haar grote droom ooit haar eigen dansschool te hebben, en die droom kwam sneller dan gedacht uit toen ze Cabriole kon overnemen. Dans is haar passie, het zit in haar vezels. Zij maakt van de dansschool een thuis. Een toegankelijke en veilige plek voor iedereen. 

Onze docenten

& Medewerkers

P2450286.jpg

KEVIN GUMBS

Boys Dance Class 

De energieke Kevin was een snelgroeiende naam in de Arubaanse dansscene als choreograaf en danser. Verrassend genoeg koos hij voor een opleiding in Nederland, waar wij heel blij mee zijn! Hij studeerde in Utrecht (MBO) en daarna in Amsterdam (HBO) af als allround danser. Hij geeft op veel verschillende plekken les, waaronder dus bij ons!

P2450193.jpg

Laura Schoots

Klassiek Ballet

Sinds de bovenbouw van de basisschool heeft Laura bij de Nationale Balletacademie in Amsterdam gedanst. Inmiddels is ze ook afgestudeerd aan de musicalopleiding aan de AHK en speelde ze in verschillende musicals. Sinds 2019 geeft ze les bij Cabriole. 

WhatsApp Image 2022-02-03 at 15.35_edited.jpg

Alex Negron

Klassiek Ballet

In New York City begon Alex met dansen bij Ballet Tech, waarna hij zijn opleiding vervolgde bij School of American Ballet. Eenmaal afgestudeerd werkte hij bij vele gezelschappen door de Verenigde Staten. Tegenwoordig woont hij in Amsterdam en geeft hij vol verve balletlessen, waaronder bij Cabriole.

WhatsApp Image 2021-04-23 at 13.00.12.jp

Saskia sap

Taal- & Rekendans (inval)

Saskia is de oprichter van Cabriole. Na een veelzijdige carriere in de danssector besloot ze in 2003 haar eigen dansschool op te richten. Ze gaf in 2018 het stokje over aan Laura, en is sindsdien onze vaste invaldocent.

10Patty2.original.jpg

PATTY VAN ZOMEREN

Dansmix & Beweging 55+ 

Patty heeft een heel scala aan opleidingen op zak. Van de Royal Academy of Dance tot yoga, pilates en barre workout. Met veel plezier geeft ze de oudste leerlingen bij Cabriole les.

janneke_zwart_wit_2.original.png

janneke hetharia

Secretaris

Janneke is afgestudeerd aan de Frank Sanders Academie als musical- en muziektheater-actrice. Naast haar creatieve kant houdt zij er ook van om dingen te regelen en te zorgen dat alles op rolletjes loopt. En dat doet ze bij Cabriole! Jullie zullen vooral via de mail van haar horen.

P2430223.jpg

ANOUK VELTKAMP

Pop Dansmix, Modern, Jazzdance  en Vinyasa Yoga

Na jaren lang danswedstrijden doen in en meespelen in musicalproducties op amateurniveau wilde Anouk van haar droom werkelijkheid maken en deed auditie bij dansopleiding PACT+ van het ROC in Amsterdam. Ze ontdekte via een stage haar plezier in lesgeven. Daarnaast heeft Anouk haar yoga opleiding aan De Nieuwe Yogaschool afgerond.

P2450252.jpg

Marloes van Zuuk

Jazzdance

Op de middelbare school startte Marloes met de vooropleiding dans aan de AHK. Via de 5 o'clock dansopleiding en een HBO diploma Jazz & Musical aan de AHK speelde ze mee in voorstellingen van Muziektheater Briza in Den Haag. Daar ontdekte ze haar liefde voor lesgeven. Sinds 2008 geeft ze les bij Cabriole.

WhatsApp Image 2021-04-26 at 12.00.05.jp

marianne

barmentloo

Klassiek Ballet

Via klassieke balletopleidingen aan de Nel Roos Academy en de AHK, kreeg Marianne de kans om een balletschool in Bussum over te nemen. Ze doopte het om tot Balletschool Bella Rosa, en in 2018 fuseerde zij met Cabriole waar ze sindsdien met veel plezier lesgeeft.

WhatsApp Image 2022-02-15 at 10.13.18.jpeg

Esmée Borgts

Creatieve Dans & Klassiek Ballet

Esmée is afgestudeerd aan de Royal Academy of Dance en doet sindsdien wat ze vanaf jongs af aan heeft willen doen, namelijk het geven van danslessen. Esmée is gespecialiseerd in Klassiek Ballet en staat daarnaast regelmatig voor de lens als balletmodel.

André Peter.jpg

andré peters

Penningmeester

Besturen zit André in zijn bloed. Dus toen dochter Laura hem vroeg voor deze functie hoefde hij niet lang na te denken. In zijn dagelijkse werk houdt hij zich bezig met procesoptimalisatie projecten binnen productiebedrijven in de levensmiddelenindustrie. In zijn vrije uren zit hij graag op zijn racefiets en traint en coacht hij meisjes bij voetbalvereniging BFC.