top of page

Open, kundig & uniek

CABRIOLE ziet jou

Wie we

zijn

Cabriole is een thuis. Een klein thuis voor iedereen die dol is op dansen, theater en/of bewegen - zonder leeftijdsgrens, mét een stevige dosis dansplezier. Voor degenen die (weer) beginnen met dans, maar ook voor de ambitieuze dansers die méér willen en mogelijk van dans hun beroep willen maken.

We zijn open & eerlijk -

eigen & uniek - kundig & speels -

& we zien de leerling. 

 

We focussen ons op alle leeftijden, en dat doen we heel bewust. Voor bewegen is immers geen leeftijd nodig. We staan aangemerkt als Ster-dansschool door vakorganisatie NBDO Dansbelang, omdat we altijd met MBO en HBO gediplomeerde docenten te werken. Daarin zijn we uniek in de regio Gooise Meren. 

Naast dans-, theater- en yogalessen organiseren we ook kinderfeestjes, workshops, danskampen en -voorstellingen. Op vrije momenten is onze dansstudio beschikbaar voor verhuur. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, we denken graag met je mee!

Eigenaar

& docent

DSC05865.jpg

Laura Peters

Het was haar grote droom ooit haar eigen dansschool te hebben, en die droom kwam sneller dan gedacht uit toen ze in 2019 Cabriole kon overnemen. Dans is haar passie, het zit in haar vezels. Zij maakt van de dansschool een thuis. Een toegankelijke en veilige plek voor iedereen. 

Onze docenten

& Medewerkers

WhatsApp Image 2023-11-09 at 11.34.16 (1).jpeg

ANOUK VELTKAMP

POP Dansmix, Modern Jazz, Moderne dans, Boys Dance, Vinyasa Yoga, Creatieve Dans

Na jaren lang danswedstrijden doen in en meespelen in musicalproducties op amateurniveau wilde Anouk van haar droom werkelijkheid maken en deed auditie bij dansopleiding PACT+ van het ROC in Amsterdam. Ze ontdekte via een stage haar plezier in lesgeven. Daarnaast heeft Anouk haar yoga opleiding aan De Nieuwe Yogaschool afgerond.

WhatsApp Image 2023-11-09 at 11.42.06.jpeg

Nadine Wolters -
van 't Schip

Klassiek Ballet

De van origine Duitse Nadine volgde haar balletdocenenopleiding in Duitsland. Inmiddels woont zij al vele jaren in Nederland en geeft zij met veel toewijding klassiek ballet aan verschillende leeftijden en niveau's. Nadine geeft les in het Engels en verstaat Nederlands super goed.

WhatsApp Image 2023-11-09 at 11.24.30.jpeg

ines ankone

Moderne Dans

Dans zit in het bloed van Ines en na het afronden van de dansopleiding PACT+  in Amterdam studeerde ze in Parijs verder aan Centre International de Danse Jazz - Rick Odums. Inmiddels is Ines uitgegroeid tot een ervaren docente.

WhatsApp Image 2023-11-09 at 11.39.06.jpeg

Saskia sap

Taal- & Rekendans (inval)

Saskia is de oprichter van Cabriole. Na een veelzijdige carrière in de danssector besloot ze in 2003 haar eigen dansschool op te richten. Ze gaf in 2019 het stokje over aan Laura, en is sindsdien nog geregeld bij Cabriole te vinden voor invallessen of ondersteuning bij voorstellingen en evenementen. 

WhatsApp Image 2023-04-26 at 14.55.25 (1).jpeg

PATTY VAN ZOMEREN

Dansmix & Beweging 55+ 

Patty heeft een heel scala aan opleidingen op zak. Van de Royal Academy of Dance tot yoga, pilates en barre workout. Met veel plezier geeft ze de oudste leerlingen bij Cabriole les.

WhatsApp Image 2022-09-22 at 15.22_edited.jpg

Karin van beijsterveldt

Administratie

Karin is jarenlang op administratief en boekhoudkundig vlak werkzaam geweest bij verschillende bedrijven. Via haar dochter Birgit kwam ze in aanraking met dans en kwam ze uiteindelijk bij Cabriole terecht.

WhatsApp Image 2023-11-09 at 11.29.17.jpeg

TAMAR FLOOR

Theater & Musical en Dreumesdans

Afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor muziek- en musicaltheater en klaar om haar passie voor zang, dans en toneel met veel enthousiasme te delen met jong en oud, dat is Tamar!  Naast het lesgeven staat zij met regelmaat zelf nog op het podium en achter de microfoon.

P2450252.jpg

Marloes van Zuuk

Jazzdance

Op de middelbare school startte Marloes met de vooropleiding dans aan de AHK. Via de 5 o'clock dansopleiding en een HBO diploma Jazz & Musical aan de AHK speelde ze mee in voorstellingen van Muziektheater Briza in Den Haag. Daar ontdekte ze haar liefde voor lesgeven. Sinds 2008 geeft ze les bij Cabriole.

WhatsApp Image 2022-02-15 at 10.13.18.jpeg

Esmée Borgts

Klassiek Ballet

Esmée heeft de balletdocentenopleiding van de Royal Academy of Dance afgerond en doet sindsdien wat ze vanaf jongs af aan heeft willen doen, namelijk het geven van danslessen. Esmée is gespecialiseerd in Klassiek Ballet en studeert daarnaast Voeding & Diëtetiek.

WhatsApp Image 2023-09-07 at 14.38_edited.jpg

swiebertje

Ballethond van Cabriole

Op sommige lesgeefdagen van Laura komt haar hondje Swiebertje mee. Lekker in haar mandje, kijkend naar de dansers en danseressen. En wie  weet draait ze op een dag ook een pirouette!

WhatsApp Image 2023-12-14 at 11.19.36.jpeg

Josefine Funnekotter

Administratie en organisatie

Duizendpoot Josefine ondersteunt Laura in de administratie en organisatie van Cabriole. Je treft haar niet bij één van de lessen, maar spreekt haar wellicht wel via de mail óf ziet op de socials een door haar ontworpen post voorbij komen.

André Peter.jpg

andré peters

Administratieve ondersteuning

Besturen zit André in zijn bloed. Dus toen dochter Laura hem vroeg voor deze functie hoefde hij niet lang na te denken. In zijn dagelijkse werk houdt hij zich bezig met procesoptimalisatie projecten binnen productiebedrijven in de levensmiddelenindustrie. In zijn vrije uren zit hij graag op zijn racefiets.

bottom of page