Zomerdans tieners + volwassenen

Na een inventarisatie bij verschillende groepen over de animo voor het organiseren van zomerdanslessen, laten we jullie bij deze meer weten. Van verschillende kanten kwamen er enthousiaste geluiden over danslessen tijdens de zomerstop bij Cabriole, een periode waarin een deel van jullie waarschijnlijk meer thuis zal zijn dan voorheen. Voor een aantal weken hebben we een programma gemaakt om jullie op een dansante, verrassende manier in beweging te houden.

Het programma ziet er als volgt uit:

BALLET BOOST
Dinsdag 7, 14 en 21 juli van 19:00-21:00 uur door Erik
Een afwisselend programma van drie lessen waarin gewerkt gaat worden aan verschillende elementen van Klassiek Ballet. Het programma wordt opgedeeld in 2x1 uur per avond, waarbij de focus het eerste uur ligt op het versterken van het danslijf en het tweede uur in teken staat van Jumps & Turns.
Kosten: 60 euro voor het hele programma (3 lessen van 2 uur)

BALLET BASICS
Donderdag 9, 16, 23 en 30 juli van 20:00-21:00 uur door Marianne
Vier lessen waarin gewerkt wordt aan een juiste ballettechniek, waarbij ritmische oefeningen aan de barre worden afgewisseld met lyrische combinaties in het midden.
Kosten: 40 euro voor het hele programma (4 lessen van een uur)

AFROJAZZ MOVES
Woensdag 8, 15 juli van 20:00-21:30 uur door Kevin
Twee verrassende, dansante en energieke lessen waar je gegarandeerd met een ‘big smile’ de deur mee uitgaat. De precieze inhoud houden we nog even geheim, maar swingend zal het zeker zijn. Een aanrader voor alle Jazz leerlingen, en een leuke uitdaging voor leerlingen van andere lessen!
Kosten: 30 euro voor het hele programma (2 lessen van 1,5 uur)

BALLET FAIRYTALES
Donderdag 13, 20 en 27 augustus van 19:00-21:00 uur door Laura Schoots
Drie lessen met een lekker pittig karakter. Het programma wordt opgedeeld in 2x1 uur per avond, waarbij het eerste uur een sprookje is voor het lijf en het tweede uur een sprookje is voor het oog. Een tipje van de sluier: iets met een sprookjesballet?
Kosten: 60 euro (3 lessen van 2 uur)

Korting bij het volgen van meerdere blokjes door dezelfde persoon:
2 blokken = 20% korting op het kortste blok
3 blokken = 30% korting op het kortste blok
4 blokken = 40% korting op het kortste blok

Aanmelden:
-Meld je uiterlijk 30 juni aan voor de blokjes in juli, zodat we weten wie we kunnen verwachten!
-Meld je uiterlijk 31 juli aan voor de blokjes in augustus, zodat we ook hiervan weten wie we kunnen verwachten!
-Wil je je aanmelden, maar kun je een keer niet? Geef dit van te voren aan en we passen het lesgeld voor je aan.
-Wil je je aanmelden, maar ben je een keer op vakantie en wil je op vakantie meedoen via Zoom? Laat het ons weten, dan kijken we of het mogelijk is om dit te realiseren.

Aangezien het de eerste keer is dat we zomerdanslessen organiseren, is het van start kunnen gaan van de lessen onder voorbehoud van het aantal aanmeldingen. De lessen zijn ook toegankelijk als je geen leerling bij Cabriole bent, dus heb je een bekende die hier ook oren naar heeft; wees welkom!

De verwachting is dat de dansstudio vanaf 1 juli weer gebruikt mag worden, waarbij de zomerdanslessen in de danszaal zullen plaatsvinden.