Janneke Hetharia

Administratief medewerkster

Janneke Hetharia is de secretaris van Balletschool Cabriole. Zij is afgestudeerd aan de Frank Sanders Academie als musical- en muziektheater-actrice. Naast haar creatieve kant houdt zij er ook van om dingen te regelen, sociaal bezig te zijn en te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Jullie zullen o.a. veel van haar horen over de mail.
Janneke vindt het erg leuk om bij Balletschool Cabriole aan de slag te gaan omdat zij met haar musical-achtergrond veel affiniteit heeft met verschillende soorten dans: ballet, jazz, showdans, noem het maar op. Zij vindt het tof dat Cabriole een dansschool is met veel diversiteit en alleen maar gecertificeerde dansdocenten; zo kun je als leerling snel groeien!

Leuk weetje over Janneke en Laura: toen Laura en Janneke 14 jaar waren zaten zij samen op musicalles bij het Elcker Theater in Bussum! Zij hebben elkaar leren kennen toen zij de musical ‘Wicked’ speelden en sindsdien zijn zij altijd goede vriendinnen gebleven. Grappig hoe zij allebei op hun eigen manier zijn doorgegaan met (een deel van) musical, want dans speelt daarin natuurlijk ook een grote rol!

janneke zwart wit (2).png