Carmen Junte

Vinyasa Yoga

Carmen is afgestudeerd aan de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam van de bekende Johan Noorloos. Zij volgde hier de Vinyasa Teacher Training.

Ruim 20 jaar geleden begon Carmen met Yoga in eerste instantie om rust te ervaren. Doordat Yoga haar zoveel meer bracht is zij zich hier verder in gaan verdiepen en specialiseren. Inmiddels is het één van haar grote passies en een belangrijk onderdeel in haar dagelijkse leven.

Carmen beschouwt Yoga als een meditatie in beweging. Enerzijds geeft het vitaliteit, een sterker en flexibeler lichaam, anderzijds is het een manier om de geest te verstillen, te ontspannen en bewust te worden van je lichaam.

Carmen heeft oorspronkelijk een achtergrond in het bedrijfsleven maar heeft zich altijd geïnteresseerd in de mentale en fysieke ontwikkeling van mensen. Ze heeft verschillende studies gedaan waaronder positieve psychologie, loopbaancoaching en stress- en burnoutcoaching.

De yogalessen van Carmen zijn enerzijds dynamisch en anderszijds is er ruimte voor ontspanning, ademhaling en bewustwording.

Naast haar baan als yogadocent heeft Carmen een eigen praktijk voor stress- en burnoutcoaching en loopbaancoaching.

DSC_0301_Fotor.jpg

Lessen

Dag Tijd Les
Dinsdag 20:45 - 21:45 Vinyasa Yoga
Vanaf 16 jaar / volwassenen (10-weekse cursus, instromen mogelijk)
 
Dag Tijd Les
Woensdag 09:00 - 10:00 Vinyasa Yoga
Volwassenen (10-weekse cursus, binnenkort van start)