Buitendans tijdens corona

Met veel enthousiasme laten we jullie weten dat we vanaf maandag 11 mei van start gaan met lessen buiten bij Cabriole! We hebben hard gewerkt om dit organisatorisch en veilig voor elkaar te krijgen en kijken er ontzettend naar uit om jullie weer te mogen verwelkomen en samen te dansen.

De lessen in Naarden
De dansstudio van Cabriole bevindt zich op Prinses Margriethof 100A in Naarden, waarbij we beschikken over een plein aan de voorkant van het gebouw én een veld aan de achterkant van het gebouw. Dit veld heeft een afmeting van 15 bij 10 meter, is omheind, beschut (weinig tot geen inkijk van buitenaf), heeft schaduw en is gezien de vlakke ondergrond van gras geschikt voor het geven van danslessen. Het veld hebben we dan ook gedoopt tot het dansveld!

De lessen in Bussum
Voor de lessen op vrijdagmiddag mogen we gebruik maken van het plein van KMS de Kwakertjes op Isaäc de Costalaan 2 in Bussum. Deze locatie is om de hoek bij 't Mouwtje. Het plein is ruim, omheind, heeft wat schaduw en is betegeld. We hebben het plein gedoopt tot het dans- en theaterplein!

We starten in de week van 11 mei in ieder geval alle lessen tot en met 18 jaar op. In overleg met de docenten en leerlingen uit de lessen voor volwassenen, starten we de lessen voor volwassenen ook (voor een deel) op. Mocht je graag willen weten of de les waarin je les hebt, of interesse in hebt, buiten wordt gegeven, neem dan Contact met ons op.

Bij het geven van de danslessen buiten, houden wij ons aan de geldende voorschriften voor de diverse leeftijdscategorieën, nemen wij de benodigde voorzorgsmaatregelen en hanteren we de regels om het coronavirus in te perken. De groepen die dansles buiten gaan volgen ontvangen deze informatie per mail.

Team Balletschool Cabriole