Jazzdance Fit & Relax

Met Jazzdance Fit & Relax kun je veel kanten op, er is namelijk een enorme diversiteit aan stijlen en bewegingen. Ook de muziek waarop gedanst wordt is divers en loopt van Top 40 hits tot instrumentale Afrikaanse/Jazz muziek. Hierdoor ontstaat er een dynamische, ritmische, energieke en afwisselende les.

In de lessen Jazzdance Fit & Relax wordt gestart met een yoga oefening om te landen in de les, gevolgd door een uitgebreide warming-up. Daarna volgen er dansante techniekoefeningen en een stukje Jazzdance choreografie. Jazzdance Fit & Relax wordt afgesloten door een cooling-down met oefeningen op de grond, waarbij aandacht is voor stretchen en ontspannen.

Kortom: Jazzdance Fit & Relax swingt, laat je dansen op lekkere muziek, daagt je uit om te leren maar brengt je ook een flexibeler lijf én ontspanning!

Deze les is voor volwassenen en is qua tempo rustiger dan de les Jazzdance. Daardoor ook geschikt voor volwassenen die altijd al de wens hadden om te willen dansen, maar geen ervaring hebben of tegen bepaalde lichamelijk klachten aanlopen. Laat jezelf verrassen door je eigen mogelijkheden!

jazz&relaxxxxx.jpg

Lesrooster

Dag Tijd Les Docent
Maandag 19:30 - 20:45 Jazzdance Fit & Relax
Volwassenen
Marloes Marloes van Zuuk