top of page

18 - 35 jaar

P2440790.jpg

Ballet

Klassiek ballet, dat is waar Cabriole om bekend staat. Tijdens onze lessen krijg je klassieke barre-oefeningen, wordt er gesprongen en gedraaid, is er ruimte voor een energieke en dansante combinatie of choreografie. We werken aan je muzikaliteit, kracht, lenigheid en een goede houding. 

 

We hebben lessen met een open niveau en lessen voor beginners en/of gevorderden op het rooster staan. De spitzenlessen zijn voor gevorderde leerlingen.

We adviseren je graag over een passende les voor jou, of je balletlessen weer wilt oppakken of ermee wilt beginnen. 

P2440879.jpg

de dansproeverij

Iedere 6 weken een andere dansstijl, dat is De Dansproeverij. Je wordt meegenomen in de veelzijdigheid van dans en maakt kennis met verschillende (sub)stijlen.

Aan bod komt o.a.: Streetjazz, Modern Lyrical, Show/Musical en Contemporary. De lessen kennen een vaste opbouw: warming-up, danstechnische oefeningen, een stuk choreografie en een cooling down.

 

Je kunt De Dansproeverij als vaste les volgen, maar losse modules kan ook.  Ideaal als je wilt kennismaken met dans, een dansstijl of Cabriole!

P2440988.jpg

JAZZ

Jazz swingt! Dat is ons motto. In deze lessen staat de uitdaging centraal. Het is een spannende mix van oefeningen uit verschillende dansstijlen en muziek uit de meest uiteenlopende genres. We werken aan je techniek en leren je een goede basis aan, en we werken aan je coördinatie, swing en expressie, waardoor je steeds uitdagender bewegingen kunt dansen. Bij Cabriole is jazz één bom energie, ritme en dynamiek.

 

Heb je liever iets minder tempo? Dan is Jazz Fit&Relax misschien iets voor jou. Daar gebruiken we ook elementen uit yoga om de les een relaxte flow te geven. Ook kun je goed terecht bij Moderne Dans!

P2450071.jpg

Vinyasa yoga

Een dynamische yogales waar je op je eigen niveau mee kunt doen en kan werken aan souplesse, balans en een stukje innerlijke rust: dat is Vinyasa Yoga bij Cabriole. Docente Anouk neemt je mee in de wereld van yoga en haar lessen hebben een fijne flow met ruimte voor persoonlijke begeleiding.  Iedereen is welkom in de les, met of zonder ervaring.

P2440911.jpg

Moderne Dans

Moderne Dans is een vrijere dansstijl dan Klassiek Ballet en je kunt er je gevoel en expressie helemaal in kwijt.

 

De les start met een swingende warming-up, daarna volgen er oefeningen om je danstechniek en muzikaliteit uit te bouwen.

Hierna is het tijd voor een stuk choreografie waar je helemaal je ei in kwijt kunt. De les wordt afgesloten met een stretch of cooling down.

Er wordt gedanst op uiteenlopende muziek, van mooie instrumentale filmmuziek tot bekende nummers.

WhatsApp Image 2024-03-26 at 10.27_edited.jpg

barre work-out

Een full-body work-out les waarin op afwisselende muziek uiteenlopende oefeningen worden gedaan, met als rode draad: (aan) de barre! Ook wordt er gebruik gemaakt van enkelgewichtjes, pilates ballen, fitness ballen en dynabands. Alle spiergroepen komen voorbij, je wordt uitgedaagd en werkt aan kracht, conditie en flexibiliteit.

bottom of page