18 - 35 jaar

P2440790.jpg

BALLET

Klassiek ballet, dat is waar Cabriole echt om bekend staat. Tijdens onze lessen krijg je klassieke barre-oefeningen en eindigen we altijd met een energieke dansante. We werken aan je muzikaliteit, lenigheid en een goede houding. Je kunt bij ons al dansen vanaf 8 jaar, en vanaf 13 jaar geven we ook spitzenlessen.

 

We hebben open lessen, lessen voor beginners en gevorderden op het rooster staan. De spitzenlessen zijn voor gevorderde leerlingen, en voor die leerlingen bieden we ook selectieklassen aan. Daar ligt het niveau iets hoger en wordt er nog serieuzer gewerkt.

P2440542.jpg

jazz

Jazz swingt! Dat is ons motto. In deze lessen staat de uitdaging centraal. Het is een spannende mix van oefeningen uit verschillende dansstijlen en muziek uit de meest uiteenlopende genres. We werken aan je techniek en leren je een goede basis aan, en we werken aan je coördinatie, swing en expressie, waardoor je steeds uitdagender bewegingen kunt dansen. Bij Cabriole is jazz één bom energie, ritme en dynamiek.

 

Heb je liever iets minder tempo? Dan is Jazz Fit&Relax misschien iets voor jou. Daar gebruiken we ook elementen uit yoga om de les een relaxte flow te geven.

P2450103.jpg

Vinyasa yoga

Voor de verkorte spieren en een beetje innerlijke balans kun je bij ons nu ook Vinyasa Yoga volgen! De lessen van Ilse zijn dynamisch en hebben een rustige flow, met ruimte voor persoonlijke begeleiding. In haar lessen ligt de focus op hoe de houdingen voelen in plaats van hoe ze eruit zien,  want elk lijf is anders. Iedereen is welkom in de les, met of zonder ervaring.