top of page

18 - 35 jaar

P2440790.jpg

Ballet

Klassiek ballet, dat is waar Cabriole echt om bekend staat. Tijdens onze lessen krijg je klassieke barre-oefeningen en eindigen we altijd met een energieke dansante. We werken aan je muzikaliteit, lenigheid en een goede houding. 

 

We hebben open lessen, lessen voor beginners en gevorderden op het rooster staan. De spitzenlessen zijn voor gevorderde leerlingen.

P2450084.jpg

Vinyasa yoga

Voor de verkorte spieren en een beetje innerlijke balans kun je bij ons nu ook Vinyasa Yoga volgen! De lessen van Ilse zijn dynamisch en hebben een rustige flow, met ruimte voor persoonlijke begeleiding. In haar lessen ligt de focus op hoe de houdingen voelen in plaats van hoe ze eruit zien,  want elk lijf is anders. Iedereen is welkom in de les, met of zonder ervaring.

P2440988.jpg

JAZZ

Jazz swingt! Dat is ons motto. In deze lessen staat de uitdaging centraal. Het is een spannende mix van oefeningen uit verschillende dansstijlen en muziek uit de meest uiteenlopende genres. We werken aan je techniek en leren je een goede basis aan, en we werken aan je coördinatie, swing en expressie, waardoor je steeds uitdagender bewegingen kunt dansen. Bij Cabriole is jazz één bom energie, ritme en dynamiek.

 

Heb je liever iets minder tempo? Dan is Jazz Fit&Relax misschien iets voor jou. Daar gebruiken we ook elementen uit yoga om de les een relaxte flow te geven.

P2440911.jpg

Moderne Dans

Moderne dans is een vorm waarin je jouw gevoel optimaal kwijt kan. Begin 20ste eeuw splitste de stijl af van Klassiek Ballet, en nam daarmee een hele eigen plek in in de danswereld. Het is expressief, door de hele ruimte, we mixen floorwork en sprongcombinaties met staande choreo en we werken aan je muzikaliteit, inlevingsvermogen, techniek en improvisatie. De hele les staat de danservaring van de danser centraal, techniek heeft een kleinere rol. Precies zoals het in de moderne dans bedoeld is.

bottom of page