Lessen

De lessen worden door een team van verschillende docenten gegeven, waarbij iedereen zijn vaste dag of dagen heeft. Alle docenten zijn gediplomeerd en/of ervaren docent dans.

De lessen voor dreumesen en peuters duren 40 minuten, dat is genoeg voor de concentratie van een heel jong kind.

Voor 4- en 5-jarigen voor 6- en 7-jarigen duren de lessen 50 minuten. De lessen voor kinderen van 8 jaar en ouder en voor volwassenen duren een heel uur, of 75 minuten. Voor de klassieke balletles met spitzen trekken we 90 minuten uit.

Ouders/vriend(innet)jes in de lessen

De eerste keer dat een kind naar de les komt, is vaak erg spannend voor hem/haar. Natuurlijk mag u als ouder dan erbij blijven, als u dat wilt (met uitzondering van de peuterlessen). U kunt dan na de gratis proefles samen beslissen of u verder wilt.

Voor de andere lessen geldt, dat het voor de concentratie van de kinderen beter is, als er geen ouders langs de kant zitten. Er vinden geregeld openbare lessen plaats, waarbij uw kind u kan laten zien wat het allemaal in de lessen doet. Hetzelfde geldt voor meegebrachte vriend(innet)jes. Hoewel het een leuk idee lijkt, leidt het de kinderen erg af en als we één vriendinnetje toestemming geven, dan hebben we natuurlijk elke week een rijtje langs de kant zitten.....